el català

Harman   Sun Dec 13, 2009 10:21 am GMT
Visca ETA?

Eta is a terrorist group mallorqui, They kill people, they are fascist... if you think different you are killed.

I thought you were a democratic person... not a fascist.

Sorry joan, i don't support a pro terrorist topic. Bye
pregunta   Sun Dec 13, 2009 7:30 pm GMT
Harman but you suppost a racist and stupid man like Franco, don't you?
Chavela Vergas   Sun Dec 13, 2009 7:59 pm GMT
<<Harman but you suppost >>


En Cataluña no os enseñan otros idiomas aparte del catalufo? Así os va...
En Joan   Mon Dec 14, 2009 4:34 pm GMT
Hola, com va això? Encara ningù vol parlar en català amb mi? Aquesta nova llengua m'agrada molt i com ja he dit moltes vegades voldria escriure amb algù que conegui el català, tot i que encara faig molts errors. Hi ha alguna persona que sigui catalana o sàpiga el català? Abans hi havia Mallorqui però ja no escriu més en aquest foro o potser ell no vol parlar amb mi. M'estimaria més parlar amb algù que estudiés el català com jo.
He estudiat quasi totes les llengues llatines i m'agrada força comparar-las. Em sembla que el castellà és una mica més senzill i regular que el català....

Una abraçada a tots.
Harman   Mon Dec 14, 2009 5:25 pm GMT
First Franco (the guy in this forum, not the dictator) hasn't killed anyone, ETA has kill more than 1000 people (including women and children in a supermarket).

Second i support Franco (the guy in this forum, not the dictator) only when i think he is right. As you can read in this thread i also support people when they are trying to learn catala freely by they will.

I will never support any assassin whatever will be his idiology, will you?
pa amb tomaquet   Mon Dec 14, 2009 5:30 pm GMT
I thought Franco and Harman were the same person, but I have to admit that Franco's English is much better than Harman's one. Anyway Franco is one of the most frustrated and disgusting guys ever...
Harman   Mon Dec 14, 2009 5:30 pm GMT
Sorry Joan to disturb your free catalan learning, i hope you wil get it, indeed.

Some people think catala is like a mix between spanish and french if you already know one or both languages you will learn it very fast.

You can watch catala stream radio and tv on the internet it will help you to learn catala.

Good luck.
Harman   Mon Dec 14, 2009 5:39 pm GMT
Sorry for my english pa amb tomatoe, my english is not perfect i know but i am improving it by use of it like in this forum.

And not, i'm not franco he is another guy.

Anyway everybody can use my nick so perhaps there would be a fake harman around.
Franco   Mon Dec 14, 2009 5:43 pm GMT
<<I have to admit that Franco's English is much better than Harman's one>>


Thanks but in reality my English is not that good at all. In fact after years of studying it and not improving as I desired I decided to take a shot at German. You'll see me posting disgusting things in German on here soon. Stay tunned.
Mallorquí   Mon Dec 14, 2009 6:35 pm GMT
Joan, bon vespre,

M'agradaria molt poder-te ajudar en l'estudi de la meva llengua, però no podrà esser. M'explicaré: no és pas que no vulgui parlar amb tu, al contrari, prou que m'agradaria, però, com pots veure, cada vegada que dins Antimoon se susciten temes relacionats amb el català, la gossada (en espanyol, "jauría") espanyolista se'ns tira a damunt amb tots els seus més baixos instints, fins a recórrer a la usurpació de nom. Com tot collistaire més o menys intel·ligent deu haver endevinat, el pseudo-Mallorquí que defensava l'ETA no era pas jo.

És fastigós. I, com t'he dit, m'agradaria poder-te ajudar. De tota manera, cerca pel Google i trobaràs mil-i-una maneres d'aprendre el català. Per mitjà d'Antimoon seria impossible: la comunicació entre tu i jo seria immediatament boicotada pels espanyols. Tant tu com jo hi perdríem el temps i la llavor. I vaig curt de temps, un temps preciós que he de mester per a coses útils. M'afigur que el teu cas és el mateix.

Per als temes pels quals et mostres interessant, Antimoon no t'ajudarà de res. Cerca altres camins més útils.

De tant en tant peg una ullada a Antimoon, però, així com temps enrere hi era força actiu (i sé que hi he fet aportacions interessants), i establia diàleg o col·loqui amb diverses persones de diverses nacionalitats, cultes i respectuoses, una comunicació que ens enriquia a tots, a partir del moment que la grolleria espanyolista hi prenia part, tot s'esguerrava. L'Espanya eterna s'hi mostrava amb tota la seva misèria.

Em sap greu, per tu i per ells, perquè continuen de bolcar-se dins el fems. Pareix, però, que això els agrada. Per tant, i com diem a Mallorca, "segons l'infant, la jugueta". Amb tot, posat que no siguis espanyol, almenys tot això de que et parl t'haurà servit per a conèixer una micona més el tarannà espanyol, que no es manifesta solament a propòsit de la llengua catalana i del poble català en general, ans en tots els terrenys en què pugui mostrar la seva baixesa: insults obscens, baixesa d'intencions, manipulació, usurpació de personalitat, "terrorisme viquipedià", etc.

Sóc collistaire d'altres fòrums en què els collistaires són gent digna i neta d'intencions. És un plaer de participar-hi.

Pecat que Antimoon hagi caigut tan baix, en bona part gràcies a la "col·laboració" de l'espanyolalla.Amb aqueixa gent no hi ha res a fer: per això és que, fa molts d'anys, vaig eliminar tots els meus vincles amb Espanya i amb els espanyols.

Vols veure (perdona'm aquesta expressió tan gràfica, si bé adequada), vols veure merda? Doncs espera les respostes que els nostres veïns de Ponent envien a aquest missatge meu.

Bon Nadal (això en català i en occità), bones festes, zorionak, feliz Natal, etc, etc. etc.
Guest   Mon Dec 14, 2009 6:52 pm GMT
Mallorquí can't help you with your Catalan because he is upset as only 20% of Catalans voted in referendum on independence of Catalonia. And not only that, half of that 20% were immigrants with no right to vote in regular Spanish elections and teenagers younger than 18 years old.
Don't trust a person like him because he always says he will abandon this forum but he never does, he is still around here posting shit with his 100 nicknames.
En Joan   Tue Dec 15, 2009 1:19 pm GMT
Hola a tots! Sé molt be que no puc aprendre el català en aquest lloc, per això, ja tinc dos llibres en català: Teach yourself Catalan i El català, nivell llindar, tinc també uns cds de català. De totes maneres, ara vull aprendre la gramatica i el vocabulari basics, després llegiré uns diaris o llibres catalans e escoltaré la ràdio o la tele. Com jà conec el francès, el portuguès i l'espanyol, el català no em sembra massa dificil i l'aprenc facilment.

Una abraçada a tots
En Joan
Harman   Tue Dec 15, 2009 1:51 pm GMT
Joan, you are right, with these backgrounds you will do ok.
Good luck
Kesington Palace   Tue Dec 15, 2009 5:38 pm GMT
Mallorquí does not sound Catalan but Swedish:
http://www.youtube.com/watch?v=W58311KsKs8
En Joan   Thu Dec 17, 2009 6:04 pm GMT
Estimat Matko
Sóc al Pirineu e estic esquiant amb uns amics. Em diverteixo molt. El que més m’agrada és baixar per les pistes, però no m’agrada gens fer cua per a puja-les. Als matins ens llevem aviat, tot i que a mi em costa molt, com sempre. A la tarda passegem pel poble o ens estem en un bar. Al vespre anem a menjar sempre al restaurant. Ahir a la pizzeria Don Antonio, molt malament. Avui anem a Ca la Catarina: sembla que és el millor de la com’arca. Ja saps que a mi m’agrada molt la cuina elaborada.
I per Tarragona, va tot bé?

Una abraçada
En Joan