Az Antimoon.com-ról

From Antimoon Translation Project

Az Antimon.com tanácsokat és inspirációt kínál angolul tanulóknak.

Legfőképpen, bemutatjuk egy angoltanulási filozófiát, ami a saját sikeres tapasztalatainkon alapul.

Kik vagyunkedit

Az Antimon.com-ot 2001-ben alapította Tomasz P. Szynalski és Michal Ryszard Wojcik. Két olyan srác, akik kevesebb, mint 3 év alatt meglepően jól megtanultak angolul (jobban, mint a legtöbb nyelvvizsgával rendelkező, közel olyan jól, mint egy angol anyanyelvű). Eközben számos ötlet felmerült a hatékony tanulással kapcsolatban. Ezeket az ötleteket fogja tárgyalni ez az oldal.

Mi Lengyelországban, Wroclawban élünk. Tom üzleti adminisztrációból diplomázott, emellett angol-lengyel fordító. Michal matematikus, korábban angolt tanított saját nyelviskolájában. 2004-től az oldalt Tom viszi tovább.

Céljainkedit

 • El akarjuk mondani az embereknek, hogyan tanuljanak angolul hatékonyan. Sok ember kérdezi tőlünk "Hogyan tanultatok meg angolul ilyen jól?" Ez az oldal a válasz.
 • Motiválni akarjuk az embereket az angoltanulásban. Szeretjük az angolt és úgy gondoljuk, ez a legjobb nyelv, amit tanulhatsz.
 • Meg akarjuk magyarázni a nyelvet az embereknek, különösen azokat a dolgokat, amiket a tanárok gyakran figyelmen kívül hagynak (pl a kiejtést).

Miért kellene megfogadnod a tanácsainkat?edit

Úgy gondoljuk, hogy a tanácsaink segíteni tudnak a nyelvtanulásban, mert:

 1. Mi is voltunk a te helyzetedben. Volt idő, amikor gyengék voltunk angolból és fejlődni akartunk, mint ahogy most te is.
 2. Nekünk sikerült. Nagyon jól megtanultunk angolul a módszereink által.
 3. Hatékonyan segítettük diákjainkat és barátainkat a nyelvtanulásban.

Mi a különleges bennünkedit

 • Saját erőnkből tanultunk meg angolul, így tudjuk, hogyan kell csinálni.
 • Úgy gondoljuk, hogy a tanulásnak kellemesnek kellene lennie. A tanfolyamok és a nyelvkönyvek nem a legjobb módjai a tanulásnak.
 • Modern tanulási technikákat tanítunk, mint például a SuperMemo módszer.
 • Az brit és az amerikai angolról egyaránt szót ejtünk.
 • A cikkeink egyszerű nyelvezetűek, könnyen érthetők.
 • Az oldal gyors és könnyű használni. Nem tömjük tele hírdetésekkel az egyes lapokat.

Termékajánlóedit

Cikkeinkben gyakran ajánlunk olyan termékeket, amiket szeretünk - termékeket, amik könnyebbé teszik a tanulást. Számunkra legfontosabb a tanulási módszerünk és soha nem ajánlunk olyan terméket, ami nem illeszkedik a filozófiánkba.

Saját termékeket is szeretnénk fejleszteni, amik könnyebbé teszik az Antimoon Filozófi alkalmazását. Jelenleg egy ilyen programot ajánlunk (PerfectPronunciation).